ACR medlemsskab - aktiv medlem

Fornyelse af medlemskab
1. jan. 2019
Via Dankort
Hjælp til løbsafvikling og andre arrangementer.
Alle aktive medlemmer i Amager Cykle Ring skal solidarisk hjælpe til med forskellige opgaver i klubben. Du kan læse mere herom på vores hjemmeside under bliv medlem.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort - CVR-nr.: 33558899
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Saltværksvej 56, 2770 Kastrup, mail: medlem@amagercr.dk