Tour de Himmelfart 2019

6. maj 2019, kl. 23:59
Via Dankort
HUSK FØLGENDE OPLYSNINGER
Husk at sende oplysninger om, hvilken klasse rytteren skal tilmeldes i til mortenandersons@gmail.com - det er VIGTIGT, da rytteren ellers risikerer at blive tilmeldt i en forkert klasse!

Har rytteren fået tildelt et rygnummer, skal dette også oplyses.
Tilmeldingsfrist er overskredet.

Antal deltagere: {participants_count}

Her kan betales med Dankort - CVR-nummer: 33558899
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Saltværksvej 56, 2770 Kastrup, mail: medlem@amagercr.dk